Sisällysluettelo:

Otsikko "Miss Universe" myönnettiin ranskalaiselle kauneudelle

Anonim

Filippiinien pääkaupungissa Manilassa Miss Universe -kilpailu on päättynyt. Kuka on meidän kaunein nyt? Kruunun ja kauneuden kuningattaren tittelin voitti Ranskan edustaja Iris Mittenaere. Kuten tyttö myönsi, hän ei uskonut onneaan viimeiseen asti.

Juliana Korolkova

Finaalissa kruunusta puhkesi taistelu Irisin, Haitin Raquel Pellisierin ja kolumbialaisen kauneuden Andrea Tovarin välillä. Vedonvälittäjät panostivat 23-vuotiaan kolumbialaisen voittoon, mutta lopulta tuomaristo valitsi ranskalaisen.

Mittenar on toinen ranskalainen tyttö, joka voitti Miss Universum -kilpailun. Vuonna 1953 arvostetun tittelin sai Lorrain Christian Martel.

Iris, 24, syntyi Lillessä ja opiskelee hammaskirurgiksi. Hän rakastaa extreme -urheilua, matkustamista ja ruoanlaittoa. Viime vuonna hän voitti ensimmäisen sijan Miss France -kilpailussa.

Venäjää edusti kilpailussa Yuliana Korolkova Orenburgin alueelta. Viime vuonna tyttö sijoittui toiseksi Miss Russia 2016 -kilpailussa. Valitettavasti Juliana ei päässyt finaaliin.

Aiemmin kirjoitimme:

Oksana Fedorova ja muut kuuluisimmat venäläiset kauneuskilpailut. Harvat kauneuskilpailun voittajat ovat tulossa kuuluisiksi.

Miss Venäjä 2016. Voittaja ja maailman kalleimman miljoonan dollarin kruunun omistaja oli 18-vuotias Yana Dobrovolskaya Tjumenista.

Kauneuskilpailua kutsuttiin "kloonikilpailuksi". Miss Teen USA: n jäsenet olivat hämmästyttävän samanlaisia.