Meidän kultainen

Anonim

Ensimmäistä kertaa naiset voittivat olympialaisissa Venäjälle enemmän kultamitalia kuin miehet.

Rio de Janeiron vuoden 2016 kesäolympialaiset päättyivät sunnuntaina. Kilpailuun osallistui urheilijoita 206 maailman maasta. Venäjä sijoittui neljänneksi 56 mitalilla. Kesäpeleissä tämä on venäläisten urheilijoiden alhaisin tulos kaikkien 20 vuoden aikana, mikä johtuu suurelta osin urheilijoidemme massiivisesta kieltämisestä dopingskandaalin vuoksi.

Venäjän olympialaiset tuovat kotiin 19 kultamitalia, joista 10 kuuluu naisurheilijoille. Koko 20 vuoden historian ajan, kun Venäjä osallistui olympialaisiin, naiset ovat voittaneet ensimmäistä kertaa enemmän mitaleja kuin miehet!

Tässä galleriassa on valokuvia urheilijoistamme, vuoden 2016 olympialaisten kultamitalisteista.